Yhteistyössä
Exsoe on läheisessä yhteistyössä alan innovatiivisten toimijoiden kanssa

Exsoe on Derigon kumppani Pro3-järjestelmän konsultoinnissa, toteutusprojekteissa ja myynnissä.

Derigon Pro3 -järjestelmä täydentää Exsoen palvelukokonaisuutta valmiilla tietotyötä ja johtamista tukevalla innovatiivisella järjestelmäratkaisulla. Derigon Pro3 toteuttaa modernin tietotyön vision myynnissä, asiakkuuksien, projektien ja yleisesti verkostomaisen toiminnan johtamisessa. Pro3 soveltuu erinomaisesti haastavaan B2B liiketoimintaan, se yhdistää asiakkuudenhallinnan, myyntihankkeet, toteutusprojektit ja palvelut selkeäksi kokonaisuudeksi helpottaen päivittäistä toimintaa ja johtamista. Pro3 täydentää Microsoftin O365-palveluita valmiilla, tuotteistetuilla ominaisuuksilla jotka tuovat asiakkaalle helpon ja kustannustehokkaan käyttöönoton ja nopean tuottavuuden, työntekijä- ja asiakastyytyväisyyden nousun.

Pro3:n taustalla on vahva osaaminen liiketoiminnan, prosessien ja laadun kehittämisestä, johtamisesta sekä näkemys miten modernia digitaalista teknologiaa hyödynnetään liiketoiminnan ehdoilla. Pro3 yhdistää liiketoimintaprosessit, toimintajärjestelmän ohjeistuksen käytännön tekemisen sekä modernin teknologian innovatiivisella tavalla. Pro3 helpottaa käytännön työtä, tiedonjakoa ja hallintaa, vähentää turhaa työtä, parantaa tiedon laatua ja tarjoaa ajantasaisen näkymän hankkeisiin. Se perustuu SharePoint-teknologiaan, integroituu hienosti O365-palveluihin ja asiakkuudenhallinnan (CRM/CEM) ratkaisuihin.

Pro3® yhdistää prosessit, toiminta-järjestelmän ja tiedonhallinnan ja käytännön liiketoiminnan ainutlaatuisella tavalla.